Kuvagalleria

Luovuutta ja lämpöä – suomalainen puu taipuu pihapiiriin monipuolisiksi rakennuksiksi

Porin Puupojat Oy on valmistanut laadukkaita pihapiirirakennuksia puusta jo yli 25 vuoden ajan. Teemme työmme aina laadukkaasti asiakasta kuunnellen ja luontoa kunnioittaen. Valmistamme tuotteet suomalaisesta puusta porilaisella käsityötaidolla, jonka lopputuloksesta emme tingi.

Kaksi asiaa, joille koko toimintamme rakentuu, on erityisen lähellä sydäntämme: puut ja asiakkaat. Puut työstämme erinomaisesti hoidetusta metsästä toimivaksi, asiakkaan toiveiden pohjalta tehdyksi suunnitelmaksi ja lopulta kuljetamme tilatun tuotteen sovittuun paikkaan.

Tutustu kuvagalleriassamme monipuoliseen tuotevalikoimaamme.

Matin Huvimajat

Matin Huvimaja on helposti muunneltavissa oleva maja, joka taipuu niin grillikäyttöön kuin oleskelutilaksi. Huvimajassa kesä jatkuu pitkälle syksyyn.

Matin Lasimajat

Lasimaja on avara ja paljon valoa sisään päästä ratkaisu vapaa-ajan tilaksi, jossa voi järjestää niin illanvietot kesäkeittiön äärellä kuin syksyn tullen kynttilän valossa.

Markon Piha-aitat

Piha-aitta on vaivaton ratkaisu niin säilytykseen, työhuoneeksi kuin kesävieraiden majoitukseen. Kaikki tilamme ovat lukittavissa.

Arton Varastot

Arton Varastot tarjoavat kausituotteille ja työkoneille ketterää säilytystä. Näyttävät pariovet ovat myös käytännölliset leveän oviaukon ansiosta.

Ramin Varastot

Ramin Varastot nauttivat pulpettikaton tyylikkäästä muotokielestä ja leveistä pariovista, jotka soveltuvat palvelemaan suuriakin säilytystä vaativia tavaroita.

Erkin Verstaat

Erkin Verstas on nikkarin valinta, jossa pääsee hyödyntämään jaettavan tilan parhaat puolet. Molemmat tilat voi lukita, ja toiseen niistä voi rakentaa esimerkiksi kuivakäymälän.

Raimon Sauna

Raimon Sauna on varma valinta pihasaunaksi, ja se soveltuu monipuoliseen pihapiiriin.

Pekan Pulpettisauna

Pekan Pulpettisaunan moderni muotokieli keskustelee nykyaikaisten talojen kanssa. Pulpettisauna suorastaan kylpee valossa isojen ikkunoiden ansiosta, joten löylyjen lomassa voi ihailla niin päivänpaistetta kuin kuuta.

Jussin Grillimaja

Jussin Grillimaja soveltuu Jussin Grillikodan tavoin monipuoliseen ruoan valmistamiseen aina muurinpohjaletuista nokipannukahveihin ehtaa grilliruokaa unohtamatta. Grillimaja on korkeampi kuin kota. Porin Puupojat auttavat sinua valitsemaan tarpeiseesi sopivan ratkaisun.

Jussin Grillikota

Jussin Grillikota mahdollistaa herkullisen ja monipuolisen grilliruoan valmistamisen niin keskikesällä kuin paukkupakkasilla. 

Jussin Saunakota

Jussin Saunakodissa nautit löylyistä aidoissa pohjoismaisissa tunnelmissa laadukkaan suomalaisen käsityön tuloksilla istuen.

Unelmoi uudesta. Soita meille. 

02 630 0600